GEMETSELDE GEVELS VAN RISICOGEBOUWEN NU INSPECTEREN!

Onderzoeksraad veiligheidDe constructieve veiligheid van metselwerkgevels van risicogebouwen staat volgens de "Onderzoeksraad voor Veiligheid" (bekend door Mr. Pieter van Vollenhoven) ter discussie. De Raad beveelt aan om op korte termijn alle risicogebouwen te inspecteren.

 

Doorgeroeste spouwankers door ontwerp- en montagefouten en een slecht functionerend spouwklimaat zijn de hoofdoorzaken, waardoor de veiligheid van burgers in gevaar komt.

 

Lees een samenvatting hier >

 

constructieve veiligheid metselwerkgevels

Het instandhouden van de constructieve veiligheid van gebouwen is een wettelijke plicht van vastgoedeigenaren. Deskundige inspectie van de spouwcondities, gevolgd door vakkundig uitgevoerde bouwkundige herstelmaatregelen zijn de oplossingen om de constructieve veiligheid te waarborgen.

 

Borging van kwaliteit en veiligheid vormen de ankerpunten binnen onze organisatie.

Onze procedures zijn vastgelegd binnen het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Het veiligheidsbewustzijn binnen onze montage afdelingen is geborgd door middel van het VCA** certificaat. En de risico's voor mens en milieu rondom asbestsanering zijn afgedekt middels het SCA procescertificaat Asbestverwijdering SC530.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van  Bouwschouw bel dan  078-699 5771 of mail ons: info@bouwschouw.nl

 

U kunt hier de uitgebreide informatiemap aanvragen >